Studentbolig i hjertet av Kristiansand

Er du student på jakt etter bolig i Kristiansand? Da er du kommet til riktig sted! Kongens har 53 nye, flotte studentboliger for deg som ønsker å bo godt og urbant i sentrum.

Studentleilighet i sentrum

Er det noe mange studenter drømmer om, så er det å bo sentralt med kort vei til alt det byen har å tilby. Hadde det ikke vært deilig å kunne gå til fots til restauranter, kino, uteliv og treningssentre? Kongens ligger midt i Kristiansand sentrum, så her kan du bo urbant med kort avstand til alt av byens fasiliteter.

 

Og psst! Vet du hva det beste er? Universitetet i Agder (UiA) er bare en fem minutters sykkeltur unna! Bedre blir det vel ikke?

 

Topp standard – flytt rett inn

Leilighetene ligger i det ærverdige bygget til den tidligere Kongensgate skole, som nå er pusset opp til 53 spennende utleieboliger. Les mer om historien til Kongens.

 

Leilighetene har varme i alle gulv, komplett kjøkken og flislagte bad. Overflater og vinduer er helt nytt og har topp standard. Internett fra Get er også inkludert i leien. Leiligheten er fullt møblert når du flytter inn, så du slipper kjipe turer på IKEA for å kjøpe møbler. Du trenger egentlig bare bestikk, sengetøy, klær og tannkost, så er du klar til å flytte inn!

 

I byggets kjeller finner du også felles vaskeri og et eget treningsrom med tredemøller, manualer og apparater. Her kan du trene i ditt eget tempo akkurat når du måtte ønske det – og etterpå er det kort vei hjem til en velfortjent dusj.

 

Finn leiligheten som passer deg best

Alle leilighetene på Kongens er unike, og leilighetstypene varierer mellom ett- og fireroms med størrelser fra 21 m² opp mot 80 m². Her finnes garantert en leilighet for enhver student!

 

Vil du helst bo alene? Ikke noe problem, vi har ettromsleiligheter og studioleiligheter som kan være perfekt for deg. Er dere to? Ta en kikk på de litt større leilighetene. Eller hva om dere er en vennegjeng på tre? Du gjettet riktig – vi ordner det også!

 

Sjekk ut de ulike leilighetene her.

Meld din interesse her