Om kongens

Kongensgate Skole består av 53 spennende utleieboliger midt i sentrum av Kristiansand 👌

Ærverdige Kongens, som fram til nå har blitt brukt til undervisning, er nå blitt Kristiansands desidert beste utleieleiligheter. Bygget er fra 1899 og regnes for å være et av byens aller flotteste. Les mer om historien til Kongens her

Fra leiligheten din kan du nå alle tilbud i byen på bare noen minutters gange eller sykling, og universitetet er bare fem minutter unna på sykkel.

Bygget fra 1899 er totalrenovert og leilighetene har høy standard. Prisene er tilpasset markedet, og leilighetstypene varierer mellom ett- og fireroms. Dette er boligen for studenter som ønsker å bo godt og urbant i sentrum!

Det er varme i alle gulv, komplett kjøkken og flislagte bad. Alle overflater og vinduer er selvfølgelig helt nytt og med topp standard. Leilighetene er spesialdesignet og optimalt utnyttet av interiørekspertene i Ikea – med tanke på smarte løsninger. De er fullt møblerte og leietakere trenger kun å ta med klær, sengetøy og tannbørste. Eget vaskerom og treningsrom finnes i kjelleren. 

Takhøyden er noe for seg selv, hele fire meter på det meste. Store vinduer slipper masse lys inn i leilighetene og gir en helt særegen romfølelse. Er vi virkelig midt i travle Kristiansand? Dette må oppleves!

Vi har brukt mye tid og ressurser på å skape et helt spesielt bygg, også innvendig! Her er det betonggulv, tepper med mønster og lamper i alle farger. Veggene er dekorert med spesialbestilt illustrasjoner, kun for dette bygget.